Word Smaakmaker van de IJsseldelta!

Over ons

Lokale producten spelen een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven. Consumenten interesseren zich in de authentieke beleving en de verhalen achter deze producten. Door deze behoefte aan lokale belevingen en verhalen ontstaan er nieuwe smaakconcepten in relatie tot vrijetijdsbesteding. Steeds meer ondernemers in de agrarische sector, horeca en vrijetijdssector spelen hierop in door het aanbieden van streekproducten in de horeca, smaakroutes langs de lekkerste ambachtelijke winkeltjes of afhaalpunten voor lokale producten.

Smaakmakers IJsseldelta, van idee tot product
Het traject ‘Smaakmakers IJsseldelta’ biedt ondernemers die actief zijn met voeding, horeca of vrijetijdsproducten een praktisch ontwikkelprogramma tot Smaakmaker. Als deelnemer aan het traject volg je zes innovatieve workshops om kennis te verrijken, samenwerkingen te smeden en conceptideeën uit te werken met experts, deskundigen en professionals. Na de zes sessies heb je duidelijke stappen gezet in de ontwikkeling van een nieuw product of dienst, inclusief identiteit en zicht op de afzetmarkt.

Meld je aan om Smaakmaker te worden!
In de bijgaande flyer lees je meer over het traject Smaakmakers IJsseldelta inclusief de inhoud van de workshops. Wil jij ook Smaakmaker van de IJsseldelta (Kampen, Zwolle en Zwartewaterland) worden? Stuur dan een e-mail met NAW-gegevens naar mail o.v.v. ‘smaakmakers’. Vergeet hierin niet jouw (product)idee en motivatie mee te sturen. Meld je vóór 3 januari 2022 aan, er is een maximum aantal beschikbare plekken per gemeente. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Download hier de flyer