Herfstvakantie bij de boer

Over ons

De Boert Bewust-deelnemers in de IJsseldelta organiseren regelmatig activiteiten op hun erf om verbinding te maken tussen boeren, tuinders en samenleving. Veel van de activiteiten zijn ook gericht op kinderen zodat zij zelf zien en leren waar hun eten vandaan komt. Ook in de herfstvakantie van 12 tot en met 17 oktober, worden leuke en kleinschalige activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Zo kunnen kinderen zelf een flesje melk geven aan een lammetje of meedoen aan een puzzeltocht met ponyrijden en konijnen knuffelen. Gewoon een kijkje nemen in de stal en vragen stellen aan de boer of boerin kan natuurlijk ook. Natuurliefhebbers gaan mee op expeditie rondom de boerderij en sportievelingen trainen tijdens de BoerEn Bootcamp de spieren met push-ups in de stal. Na afloop van de training staat er een gezonde zuiveldrank klaar voor het herstel van de spieren.

Wandelen en fietsen
Ook aan rustzoekers en lekkerbekken is gedacht met een wandeling langs de rietvelden op Kampereiland en pannenkoeken eten op de boerderij. In het buitengebied van Zwolle wordt een prachtige fietstocht langs landgoederen en boerderijen georganiseerd met rustpunten om het echte landleven en lekkere hapjes te kunnen proeven. Alle informatie over de activiteiten en het aanmelden is te vinden op www.ijsseldeltaboertbewust.nl/activiteiten.

Download hier de flyer.  

Op alle activiteiten zijn de corona richtlijnen van het RIVM van toepassing.