Zaterdagmiddag 2 september POLDERCONCERT Mastenbroek | 29-08-2017

Zaterdagmiddag 2 september 2017 organiseert de commissie Mastenbroek Gastvrij weer het jaarlijks terugkerend Polderconcert. Met de Nederlands Hervormde kerk als achtergronddecor zal het concert plaatsvinden in het park achter de kerk. Dit jaar hebben we muziekvereniging de Broederband uit Kampen uitgenodigd om het Polderconcert te verzorgen.

 

De Broederband 

Muziekvereniging de Broederband is een zittend harmonieorkest uit Kampen. Het orkest heeft in de ruim honderd jaar dat ze al bestaat haar sporen breed verdiend. Met een eigentijds en verrassend repertoire zult u zeker verrast worden!

Locatie

Onbekend maakt onbemind… ieder jaar weer probeert de commissie een mooie, verrassende plek te vinden in het hart van de polder Mastenbroek om een concert te organiseren. Na de pastorietuin en de kerk zoeken we dit jaar een van de mooiste en meest rustgevende plaatsen van de polder op; het park achter de basisschool en kerk. Midden in het groen onder de schaduw van de kerktoren kunt u genieten van dit mooie concert! Laat u verassen! Bij slecht weer zullen we uitwijken naar een droge locatie in de buurt!

 

Inloop is vanaf 14.00 uur. er is catering aanwezig met koffie, thee etc. Aanvang van het concert is 14.30 uur. De toegang is gratis! We vragen een vrije gift als tegemoetkoming in de onkosten.

U kunt het park bereiken via het schoolplein van CBS de Driemaster, Kerkwetering 2 in Mastenbroek .  
Voor meer informatie zie www.poldermastenbroek.nl

De commissie Mastenbroek Gastvrij wil er samen met u een prachtige middag van maken!
Allen van harte welkom.

Polderconcert 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Polderbelangen Mastenbroek en door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta.