Stem op Zalk!

Over ons

Als trofee winnaar van Kern met Pit van Overijssel, kan Zalk nu kans maken op de nationale titel ” De Gouden Pit” en andere mooie prijzen. Breng nu je stem uit op Zalk met met het project: Poëzie in Zalk. De hoofdprijs is “De Gouden Pit” en een cheque van 3000 euro. De tweede en derde prijs zijn 2000 en 1000 euro.

Hoe wordt de prijs bepaald?
De winnaar van de Gouden Pit zal voor 50% bepaald worden door internetstemmen en 50% door de vakjury op 25 maart. Ons promotie filmpje staat op de site  het Kern met Pit. Ook de overige projectinformatie en de vervolgplannen voor Poëzie in Zalk, zie  klik hier.

Hoe kun je stemmen?

  1. Ga naar de site, Kern met pit, stem nu…!
  2. Onder ons filmpje staat een button met STEM NU! Door hier op te klikken kom je op een vervolg pagina. Daar vul je je email adres in en vink je je favoriete project aan, klik vervolgens op verzenden en je stem is uitgebracht!
  3. De stemmer ontvangt een bevestigingsmail.

 

Er kan gestemd worden van 8 maart 12.00 tot 22 maart 12.00!
Zet dit bericht zo veel mogelijk door naar je familie en vrienden, zodat we meer stemmen kunnen krijgen, hoort zegt het voort!

 

Een paar regels:

  • Er mag 1 keer gestemd worden per email adres. Dubbele stemmen tellen niet mee in de uitslag.
  • Email adressen worden gecontroleerd op echtheid, het uitbrengen van stemmen met een nep email adres heeft dus geen zin.
  • De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op 25 maart in Amersfoort.
  • Er zijn geen restricties voor de manier waarop jullie je initiatief promoten om stemmen te werven.