Eerste ronde aanvragen Groene Loper IJsseldelta ingediend | 29-01-2016

De eerste ronde van budgetaanvragen voor groene projecten in de IJsseldelta is gesloten! Tot 1 februari hadden initiatiefnemers in de IJsseldelta de kans om hun project of activiteit te omschrijven en een aanvraag voor een ondersteuning van maximaal 1000 euro te doen. Zes initiatieven hebben deze mogelijkheid aangegrepen om ondersteuning aan te vragen. Deze initiatieven variëren van beplanting voor een speeltuin, educatie over vogels of bijen, tot aan het plaatsen van informatieborden, allemaal om de biodiversiteit en de kwaliteit van het landschap te vergroten en om mensen meer te betrekken bij hun leefomgeving.

Eerste ronde aanvragen Groene Loper IJsseldelta ingediend

De eerste ronde van budgetaanvragen voor groene projecten in de IJsseldelta is gesloten! Tot 1 februari hadden initiatiefnemers in de IJsseldelta de kans om hun project of activiteit te omschrijven en een aanvraag voor een ondersteuning van maximaal 1000 euro te doen. Zes initiatieven hebben deze mogelijkheid aangegrepen om ondersteuning aan te vragen. Deze initiatieven variëren van beplanting voor een speeltuin, educatie over vogels of bijen, tot aan het plaatsen van informatieborden, allemaal om de biodiversiteit en de kwaliteit van het landschap te vergroten en om mensen meer te betrekken bij hun leefomgeving.

Het bestuur van Stichting Particuliere Landschapsdiensten IJsseldelta (SPLIJ+) beoordeelt op 14 februari de aanvragen, de uitslag volgt daarna zo snel mogelijk. Binnenkort volgt meer informatie over de verschillende projecten!

Had je ook wel mee willen doen met de Groene Loper, heb je een idee dat je graag zou willen realiseren? Er is nog een kans om mee te doen: voor de tweede ronde van de Groene Loper IJsseldelta kunnen tot 1 juni 2017 aanvragen ingeleverd worden. Op maandag 27 maart 2017 is de tweede informatieavond. Tijdens deze avond zal meer uitleg worden gegeven over de Groene Loper, het beschikbare budget en andere vormen van ondersteuning die de Groene Loper kan bieden voor je initiatief, activiteit of project. Meer informatie over locatie en tijdstip volgt nog.